(ВИДЕО) ГДУ: НОВ ИЗБОРЕН МОДЕЛ СО ЕДНА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА И ОТВОРЕНИ ЛИСТИ

//

Претседавачот на Националниот комитет на Граѓанско Демократската Унија, Ѓорѓи Трендафилов, на прес-конференција која се одржа во седиштето на партијата го претстави проект- предлогот за нов изборен модел со една изборна единица и отворени листи. Какви предлози има ГДУ во врска со оваа проблематика можете да погледнете во видеото што следува:Претходна статија

ВМРО-ДПМНЕ: НИКОГАШ ВО РМ НЕ СЕ МЕНУВАЛ И НЕ СЕ НОСЕЛ ИЗБОРЕН ЗАКОНИК БЕЗ КОНСУЛТАЦИИ И ПОДДРШКА ОД ОПОЗИЦИЈАТА

Следна статија

ЛИДЕРСКА СРЕДБА-ГЛАВНА ТЕМА РЕФЕРЕНДУМОТ

Најново од Вести

Историскиот музеј во Благоевград ќе претстави две монографии, за ВМРО и за улогата на активните жени во бугарските заедници во Македонија и Одринска Тракија

Во Регионалниот историски музеј – Благоевград денеска ќе бидат претставени две монографии на д-р Елена Александрова,