(Видео) Илиев: Бугарската политичка елита успеа по мирен пат и со дипломатски средства да ги добие своите барања

/
Претходна статија

Туѓа влада

Следна статија

Започна „XIV детски олимписки одмор – Босилеград 2022“

Најново од Видео

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,