(ВИДЕО) ИЛИНА И ЈОВАНА ОД ШТИП СО ПРЕКРАСНА ИЗВЕДБА НА ПЕСНАТА „ЗЕМЈО МАКЕДОНСКА“

/
Претходна статија

ТАПАНАРОТ НА ГРУПАТА „АМАДЕУС“ ПОЧИНА ОД КОРОНАВИРУС

Следна статија

АКО ИМАТЕ ЛАДНИ ПРСТИ НА РАЦЕТЕ И НА НОЗЕТЕ ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР

Најново од Видео

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,