|

(Видео) Ивон Величковски во „Коридор 8“: РС Македонија ќе стане дел од ЕУ, граѓаните се свесни за манипулациите на политичката елита

Лидерот на Движење „Нова република“ Ивон Величковски, беше гостин во најновата епизода на македонско-бугарскиот подкаст „Коридор 8“.

Какви се позициите на Величковски во однос на постјугословенската тајкунерија во РС Македонија, патот на земјата кон почеток на преговорите и влез во ЕУ, а исто така и за силата на македонските граѓани, кои се свесни за манипулациите со кои се служи политичката елита во РС Македонија?

Погледнете го разговорот со Ивон Величковски во видеото што следи:Слични Објави