(ВИДЕО) КОИ СЕДУМ ЗЕМЈИ НИКОГАШ НЕМАЛЕ ФУДБАЛЕРИ ВО ПРЕМИЕР ЛИГАТА?

На терените во Премиер Лигата никогаш не заиграл фудбалер од Сирија. Кои се останатите шест земји погледнете во видеото:

loading...loading...