Претходна статија

СТОЈМЕНОВ ГРАДИ И ПОКРАЈ МОРАТОРИУМОТ ВО ЦЕНТАР-ВЕЛИ ДЕКА МУ БАРАЛЕ МИТО ОД МИЛИОН ЕВРА ЗА ДА ГО ОСТАВАТ РААТ

Следна статија

(ВИДЕО) КОИ СЕДУМ ЗЕМЈИ НИКОГАШ НЕМАЛЕ ФУДБАЛЕРИ ВО ПРЕМИЕР ЛИГАТА?

Најново од Истакнато

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,