ВИДЕО: МАКЕДОНЧЕ АКО НЕ ТЕ ПРЕПЦУЕ ПРЕД МАКЕДОНСКА АМБАСАДА, Е*АТИ ПАТРИОТИЗМОТ

Вести Истакнато Македонија

На facebook страницата Предавници-Traitors ,наменета за жигосување на тие што дошле да гласаат на референдумот во Мелбурн,  сѐ уште неидентификувана група македонски иселеници, стои пред зградата каде што се врши гласањето и ги снима гласачите. Притоа, им се закануваат и им вршат психичка тортура со пцовки клетви и извици ,,предавници“. На истата страна веќе се објавени и имињата на некои од тие кои гласале.