ВИДЕО: МАКЕДОНЕЦ СЕ ОБИДУВА ДА СЕ ЕВАКУИРА ОД ЛУДИЛОТО

///

Отвораш да си го провериш бројчето на сајтот на бугарското Министерство за правда и таму пишува: „Документите се во процес на дополнителна проверка“.

Претходна статија

ИНДИЈА ОДБЕЛЕЖУВА 150 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА МАХАТМА ГАНДИ

Следна статија

ТУРЦИЈА ГИ ЗАБРАНУВА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ ЦИГАРИ

Најново од Истакнато