(ВИДЕО) „МАКЕДОНИЈА БЕЗ КАЛ“ ПОЧНУВА ВО ДЕЛЧЕВО

//

Во Делчево почнува асфалтирањето на улиците со пари од Светска банка. Станува збор за средства обезбедени од проектот „Македонија без кал“, со кои на општините како грант им се доделија од половина до два милиони евра, за санација на улиците…Претходна статија

КОЛКУ ТЕЖИ „ГЛАДНИОТ“ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА УСТАВЕН СУД?

Следна статија

ЛЕКАР ВО ПЕНЗИЈА КОЈ ЗАМЕНУВАЛ КОЛЕШКА ВРАБОТЕНА ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ ВО ПЕХЧЕВО, Е ЗАБОЛЕН ОД КОВИД-19

Најново од Вести