(ВИДЕО) МАЛИОТ РЕЏЕП ЗАЅВОНИ НА ЅВОНЧЕТО-ГО ПОБЕДИ РАКОТ

„Реџеп има само три години и може слободно да се пофали дека ги направил трите најважни работи во животот !1. Не плаче, туку среќен е и по цел ден се смее!2. Победи страшна болест, па здрав по цел ден игра !3. Храбар е и може светот да го сврти наопачки 🙂Да си жив и здрав Реџеп и само напред !“, објавија од Здружението за поддршка на децата болни од рак, САНО.