(ВИДЕО) НЕКОЈ ЌЕ „П*ШИ К*РАЦ“ АМА ТОА НЕМА ДА Е КОРОНАТА

Короната си коси, журките си врват, ништо не нѐ плаши. Децава си го слушаат српскиот рапер Девито и си уживаат. Правеле гужви, нема почитување на мерки… не е проблем.

View this post on Instagram

Hvala!!! Strumica😍 🇲🇰🌊

A post shared by DEVITO (@devitoanonymo) onНикој ништо не му може на газдата на кафе бар Аватар…