| |

(ВИДЕО) НЕВАКЦИНИРАНИТЕ ПРВООДЕЛЕНЦИ ЌЕ БИДАТ ТЕРЕНСКИ ВАКЦИНИРАНИ, ВЕЛИ АДЕМИ

Децата од предучилишна возраст ќе можат да се запишуваат во прво одделение и покрајтоа што не се вакцинирани, но доколку не се вакцинираат до крајот на септември ќе се продолжи со теренска вакцинација, вели министерот за образование Арбор Адеми.
Целиот напис прочитајте го овде.

Извор: 1ТВ

Слични Објави