Претходна статија

СЛОВЕНИЈА СО РЕКОРДЕН БРОЈ НОВОЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС

Следна статија

НИКОЛОВСКИ СЕ ПОФАЛИ ДЕКА ВЕЌЕ НЕ СМЕ ВО ГРУПАТА НЕПОСЛУШНИ ЗЕМЈИ КОГА СЕ РАБОТИ ЗА КОРУПЦИЈАТА И КРИМИНАЛОТ

Најново од Видео

(Видео) Проф. Павлов: Ги повикувам на дијалог двата синода во Софија и во Скопје, БПЦ треба да заземе поактивна позиција во однос на црквата во РС Македонија

Македонската православна црква би требало да биде автономна во рамките на Константинополската патријаршија или да речеме