|

(Видео) Погоден супермаркет во Одеса: „Без коментар, Русите се луди терористи“

Андриј Јермак, шеф на кабинетот на украинскиот претседател, сподели видео од Одеса на кое се прикажани последиците од рускиот ракетен напад врз супермаркет во кој беа повредени три лица.

Odesa. Strikes of civilian objects. A store is hit…

No comments.

Russians are insane terrorists. pic.twitter.com/bCVoZSBryn

— Andriy Yermak (@AndriyYermak) August 14, 2023

„Одеса. Напади на цивилни објекти. Трговијата беше засегната. Без коментар. Русите се луди терористи“, напиша Јермак.

Слични Објави