|

Повторно евакуација во Ист Гејт мол – запалено возило во гаражата

Возило се запали попладнево во гажажата на трговскиот центар Ист Гејт Мол. Поради овој инцидент за кој причините се уште не се познати, беше евакуиран трговскиот центар.

Засега нема информации ни за евентуално повредени лица. Посетителите од молот останаа да чекаат надвор од него.

Слични Објави