|

(Видео) Прекрасни дечиња играорци учесници во Фестивалот за фолклорни носии Жеравна во Бугарија

Погледнете ја магијата на Фестивалот за фолклорни носии Жеравна, што се одржува секоја година во Бугарија. Автор на видеото е Алекс Грудев.

Малите играорци се викаат Александрина, Георги, Раја и Андреј.

Слични Објави