(ВИДЕО) ПРОТЕСТ ПРЕД СУДОТ ВО ВЕЛЕС ЗА ПОДДРШКА НА ПЛАНОТ ЗА „ФЕНИ“

//

„Пред се сакаме да се заблагодариме на стечајните управници и судијката за тоа што ни ги заштитија работните места и за тоа што повторно работиме. Од страна на Минстрој во реорганизацијата сакаат да го земат со ликвидација но ние не се согласуваме со таква одлука со судијката. Со ликвидацијата сите работни места ќе ги изгубиме и со тоа сите работни места ќе ги изгубиме.“Извор: DW на македонски

Претходна статија

ЗАЕВ: ИМАМЕ ИСТОРИСКА ШАНСА, НО ГРАЃАНИТЕ ЌЕ ОДЛУЧАТ НА РЕФЕРЕНДУМ

Следна статија

МЕНДУХ ТАЧИ СЕ СОСТАНА СО ТРОЈЦAТA ПРАТЕНИЦИ НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ

Најново од Вести