(ВИДЕО)ПРВАЧЕ ДО РЕПОРТЕРКА: СТАВИ ЈА МАСКАТА НА НОС И ОДДАЛЕЧИ СЕ МАЛКУ

Малото царче од кантон Сараево не сака да се зарази со корона и со кратка лекција ѝ се обрати на репортерката која му земаше изјава за првиот школски ден.

loading...

Видеото можете да го видете овде.loading...