(ВИДЕО) САМ СИ ГО КЛАДЕ НА РОМАНСКИ НАЧИН

/
Претходна статија

(ВИДЕО)НЕМА РАЦЕ И КОЛЕНА НО Е ТИК ТОК ЅВЕЗДА

Следна статија

ПИКАНТНИ ДЕТАЛИ ОД ЉУБОВНИОТ ЖИВОТ НА ГЕНИЈАЛЕЦОТ ГЕТЕ

Најново од Видео

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,