(ВИДЕО) ТАТКО И СИН ОД БУГАРИЈА ГО ПРЕПЛОВИЈА АТЛАНТСКИОТ ОКЕАН СО КАЈЧЕ

//

Стефан и Максим Иванови од Бугарија за 105 дена го препловија Атлантскиот океан со кајче што самите тие го направиле.

Повеќе за нивниот подвиг погледнете во видеото:Претходна статија

ДИМИТРОВ: СИТЕ ШТО САКААТ ДА НИ БИДАТ ПРИЈАТЕЛИ ТРЕБА ДА НЀ ПРИФАТАТ КОИ СМЕ И КАКОВ ЈАЗИК ЗБОРУВАМЕ

Следна статија

ЗАЕВ: АКО БУГАРИЈА ОСТАНЕ НА БАРАЊАТА, ТРЕБА ДА ГО ПОДГОТВИМЕ НАРОДОТ ДЕКА НЕМА ДА ПОЧНАТ ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ

Најново од Вести