(ВИДЕО) ТОНЕМЕ ВО ЃУБРЕ-ГРДАТА СЛИКА НА НАШАТА НЕКУЛТУРА

Додека се буниме за ова или она, ама само на facebook и другите социјални мрежи, ќе тонеме во ѓубре.

loading...

Видеото е снимено од колегата Тони Михаилов, а таа грозна слика можете да ја видите на 4-5 километри од градот Штип во близина на Мирјанина Црква.


loading...

Веќе дури е дегутантно да бараме некој да превземе нешто. Ова е грдата слика на нашата некултура…