(ВИДЕО) ВО МВР ФАТЕНИ 40 ВРАБОТЕНИ СО ФАЛСИФИКАТ ДИПЛОМИ

Вести Истакнато Македонија

Во Министерството за внатрешни работи биле откриени 40 вработени кои имале фалсификувани дипломи од факултети, откри министерот Оливер Спасовски во неговото гостување во емисијата „Клик-Плус“ на ТВ 21.