|

(Видео) Во Одеса се одржа мирен марш на роднините на војниците од островот Змијски, кои веќе две години се во руско заробеништво

„Во директниот пренос од градот Одеса, моментално прикажувам мирен марш организиран од роднините на војниците од островот Змијски, кои веќе две години се во руско заробеништво“, пишува фотографот Олександар Барон, на својот Facebook профил.

Меѓу нив има и многу етнички Бугари. Луѓето носат плакати со пораки за слобода до нивните синови, сопруги, татковци и најблиски, додава Барон.Слични Објави