(ВИДЕО) ЗАЕВ: НЕМА ПЛАН Б ЗА РЕШАВАЊЕ НА СПОРНИТЕ ПРАШАЊА СО БУГАРИЈА, СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КОМИСИЈАТА ЌЕ БИДЕ УСПЕШНА

Премиерот Зоран Заев вели дека нема план Б за решавање на спорните прашања со Бугарија.

loading...

Заев истакна дека има решенија, и оти македонско – бугарската комисија ќе излезе со успешно решавање на процестот.Извор: Канал5

loading...