| |

ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА ЌЕ СЕ ПИЕ ПИВО И ВИНО ЗА 13 ИЛЈАДИ ЕВРА

На официјалната страна на Јавни набавки е објавен јавен оглас од страна на Министерството за одбрана каде стои дека ова министерство планира да набави пиво и вино. Така во огласот во делот  предмет на договорот за јавна набавка стои вино и пиво додека во делот на проценета вредност стои сумата  805.084 денари која претворена во евра изнесува нешто над 13 илјади евра.

Слични Објави