(ВИДЕО) ЗАХАРИЕВА-БУЧКОВСКИ: БУГАРИЈА НЕ СТАВА ВЕТО, ТУКУ НЕ ЈА ОДОБРУВА ПРЕГОВАРАЧКАТА РАМКА

Проследете ги целосните изјави на министерката за надворешни работи на Бугарија Екатерина Захариева и специјалниот пратеник на Македонија во Бугарија проф. д-р Владо Бучковски

loading...loading...