(ВИДЕО) ЖЕНА ОД УКРАИНА ШТО ЗАРАЗИЛА 13 ЛУЃЕ ОД НЕЈЗИНОТО СЕЛО ГИ МОЛИ СОСЕЛАНИТЕ ДА НЕ ГИ УБИЈАТ НЕЈЗИНИТЕ ДЕЦА

//

Жена од Украина што се вратила од Италија каде што била на работа, не ги почитувала мерките за самоизолација и заразила со корона вирус 13 луѓе од нејзиното село. Во моментот таа се наоѓа во очајна состојба и снимила видео во кое ги моли нејзините соселани кои и се заканувале со убиство, да не ги допираат нејзините деца туку ако сакаат да ја убијат неа. Никој од членовите на нејзиното семјество не смее да излезе надвор од нивната куќа бидејќи заканите по нивниот живот продолжуваат. Погледнете го видеото во кое жената се моли на своите соселани и им се извинува за тоа што заразила луѓе од нејзиното село.

Претходна статија

ЛЕКАРИ ВО БАНСКО КРИЕЛЕ ДЕКА ИМААТ 50 ПАЦИЕНТИ СО СЛИЧНИ СИМПТОМИ НА КОВИД-19

Следна статија

ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ ВО КУМАНОВО БАРА ОД ВЛАДАТА ДА ВОВЕДЕ ПОСЕБЕН РЕЖИМ ЗА ВЛЕЗ И ИЗЛЕЗ ОД ГРАДОТ

Најново од Вести