Претходна статија

(ВИДЕО) ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ЦРКВАТА НА КОСКИТЕ

Следна статија

ЗОШТО ЖИВЕАМ ВАКА?- ПОУЧНА ПРИКАЗНА

Најново од Магазин

(Видео) Проф. Павлов: Ги повикувам на дијалог двата синода во Софија и во Скопје, БПЦ треба да заземе поактивна позиција во однос на црквата во РС Македонија

Македонската православна црква би требало да биде автономна во рамките на Константинополската патријаршија или да речеме