| |

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ГО КОРИСТИ РЕФЕРЕНДУМОТ КАКО ПАРАВАН ЗА НОВ КРИМИНАЛЕН ГРАБЕЖ

Време е СДСМ наместо да пушта бледи и стерилни соопштенија да одговори на следниве прашања:

Владата на СДСМ треба да објасни како без ребаланс на Буџетот испумпува милиони евра од Буџетот наменети за фалење на штетниот договор и крати од суштински проекти за граѓаните. Кои се фирмите кои ќе ги добијат милионите кои сега институциите ќе ги одвојат за правдање на капитулантското дело?

СДСМ криминална го користи референдумот како параван за нов криминален грабеж каде во прашање се милиони евра.

Ова клемптоманство не смее да продолжи, оваа власт мора да си замине, се вели во соопштението на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.

Слични Објави