| |

ВМРО-ДПМНЕ: ЗАЕВ E ВИНОВЕН ЗА КРИМИНАЛОТ, КОРУПЦИЈАТА И СИРОМАШТИЈАТА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Зоран Заев e лично виновен за криминалот, корупцијата и сиромаштијата што и се случуваат на Република Македонија.

Заев преку театар за наводна метла да ги манипулира граѓаните.

Заев знае дека нема ништо остварено што вети на граѓаните и дека заминува во длабока опозиција. Токму затоа и ги разреши сите кои можат да му бидат опоненти во СДСМ.

Разрешувањето од партиските функции не ги решава секојдневните проблемите на граѓаните. Граѓаните се незадоволни од власта, а не од луѓе кои вршат партиски функции во СДСМ.

Под итно е потребна целосна одговорност. Потребна е колективна оставка на целата влада, на чело со Зоран Заев, се вели во соопштението на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.

Слични Објави