„ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА“… ПОЧИВАЈ ВО МИР МАЕСТРО

Вчера почина познатиот македонски виолинист, вокален изведувач и професор Зоран Џорлев. Во негова чест, нека го погледнеме неговиот концерт насловен „40 г. дружење со виолината“. Почивај во мир маестро!

loading...

loading...