Претходна статија

ФИЛИПЧЕ: ЗАБОЛЕНИТЕ ОД КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА ВЕЌЕ СЕ 31

Следна статија

МО: ЛИЦАТА СМЕСТЕНИ ВО КАСАРНАТА ВО ПЕПЕЛИШТЕ ЌЕ БИДАТ ПРЕМЕСТЕНИ ВО ДЕМИР КАПИЈА

Најново од Вести