Претходна статија

ОПШТИНА АЕРОДРОМ ДОДЕЛУВА ПО 3.500 ДЕНАРИ ЗА СЕКОЕ ПРВАЧЕ

Следна статија

ФРОСИНА РЕМЕНСКИ- ЕВРОПСКАТА ИДНИНА НА Р. МАКЕДОНИЈА БЕШЕ ПОТТИК ОВАА МЛАДА ГЕНЕРАЦИЈА НА ПОЛИТИЧАРИ ДА ПРОИСТАПИ КОН ДОБРОСОСЕДСКИ ОДНОСИ

Најново од Вести