Претходна статија

ВИДЕО: СО ЖИВ ЅИД ЌЕ СЕ БРАНИ КУЌАТА НА РИСТЕ БАЊЕГЛАВ

Следна статија

РОСОМАНЕЦ ПРОНАШОЛ НЕЕКСПЛОДИРАНА АРТИЛЕРИСКА ГРАНАТА ВО НИВА

Најново од Вести