| |

Воздухот во Пехчево, Берово, Делчево и Виница не е загаден над дозволеното – покажа мерењето на НВО Амброзија

Квалитетот на воздухот во Пехчево, Берово, Делчево и Виница е во пропишаните стандарди, иако во изминатиот период имало денови кога во утринските и во вечерните часови загаденоста била на средно, односно на високо ниво. Ова го покажува мониторингот на квалитетот на амбиенталниот воздух кој го направи невладината организација Амброзија… (Прочитајте го целиот напис овде)Слични Објави