Време е за мразење на Албанците

//

Да се биде македонски патриот, пред се треба да се мрази се што не е македонско, затоа што тоа велат било божје, праисконско. Не, поправете ме, не треба, туку мора да се мрази- албанскиот јазик, муслиманството секако, Албанците задолжително. Зошто воопшто постојат, живеат, дишат воздух со Македонците, таа виша, ариевска раса, од кои амебите потекнуваат, а не обратно, никако обратно. Да се мрази, да се презира, да се омаловажува, да се преколнува- се што не е македонско, тоа е најдобриот начин за да се преживее како патриот… (Прочитајте го целиот напис овде)





Претходна статија

Објаснување на „спорните“ моменти во Истанбулската конвенција

Следна статија

Полн Погодок, 3-та сезона, 21-ва еп. ( гостин: Дрита Ислами )

Најново од Истакнато

Нова албанофобија

Пишува: Никица Корубин За време на одморот од “одбраната на идентитетот” од Бугарите, формата се одржува