ВРЕМЕ Е ЗА ОСВЕЖУВАЊЕ! EMILY NAILS СО НОВИ ПРЕДЛОЗИ ЗА ИНТЕРЕСНИ НОКТИ

Жените се реномиран симбол на убавина. Тие секогаш внимаваат на својот изглед, посебно на изгледот на нивните раце и нокти. Маникирот е многу важен детал кога станува збор за убавината на раката. Со ноктите можете да го нагласите вашиот сопствен стил. Ви предлагаме да се инспирирате од Emily Nails.

loading...

Од сега освен на официјалната страна на facebook, Emily nails можете да ја следите и на инстаграм профилoт emilytopnails


loading...