ВТОРИ АВГУСТ НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ

//

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека, согласно Законот за празниците на Република Македонија, 2 август 2019 година (петок), Денот на Републиката, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита Денот на Републиката.Претходна статија

МИЈАЛКОВ СИ ГО БАРА ПАСОШОТ: ЌЕ ОДЕЛ НА ОПЕРАЦИЈА ВО СТРАНСТВО

Следна статија

ГЕРОСКИ: ДРУГАРЧИЊА, ЕВЕ МАЛКУ БЕСПЛАТНО МЕДИУМСКО ОПИСМЕНУВАЊЕ – КОЈ И КАКО СМЕЕ ДА ЈА ОГРАНИЧИ СЛОБОДАТА НА ИЗРАЗУВАЊЕ?

Најново од Вести