З. МИЈАЛКОВ: СЕКОЈДНЕВИЕТО НА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ Е ИСПОЛНЕТО СО ПРЕДРАСУДИ

Вести Истакнато Македонија

Претседателот на здружението „Сплотени срца“, Зоран Мијалков пред Борјан Јовановски во емисијата „Студио 1“ зборува за проблемите со кои се соочуваат децата со посебни потреби и нивните родители во секојдневниот живот. Погледнете го целиот разговор во видеото што следи: