ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ЏАСТИН ВРЕН- ПОРАНЕШНИОТ ММА „ТЕПАЧ“, КОЈ СЕ БОРИ ЗА СЛОБОДАТА НА РОБОВИТЕ ВО КОНГО (ВИДЕО)

Џастин Врен (31 г.) е поранешен MMA борач, кој се натпреварувал во UFC. На 18 години станува професионален борач, но само неколку години подоцна паѓа во депресија, почнува да се дрогира и врши обид за самоубиство. Денес Џастин е сосема нов човек и преку ова видео долго околу 15 мин. сака да ни пренесе многу важна порака на сите нас модерните „робови“ на современиот свет.