ЗЕМЈОТРЕС ГО СТРЕСЕ СКОПЈЕ

Околу 14 часот и 10 минути скопјани беа вознемирени од земјотрес. Земјотресот беше почуствуван во речиси сите скопски општини. Се очекуваат официјални податоци каде е епицентарот. 

loading...

Првичните информации се дека јачината на земјотресот била 3,4 степени според рихтер, а неофицијално епицентарот бил во околината на Студеничани околу 10 километри под површината на земјата.loading...