„ЖИКОЛ“ ДОБИ МИЛИОНСКИ ТЕНДЕР ЗА ИЗГРАДБА НА ЦЕВКОВОДИ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО ЛИПКОВО

//

Министерството за животна средина и просторно планирање склучи договор со друштвото за градежништво и трговија „Жикол“ ДООЕЛ експорт импорт Струмица по распишаниот тендер за изградба на дел од доводни цевководи за водоснабдување на населени места во општина Липково. Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 92.499.494 денари, а главен критериум за доделување на договорот е најниската цена.

Извор: Емагазин

Претходна статија

ДИМИТРОВ ПАТУВА ЗА ЊУЈОРК-БАРА МУДРОСТ И НЕРВИ

Следна статија

ВМРО-ДПМНЕ: ПРЕСУДАТА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА ЗОРАН ЗАЕВ ОД СЕКАКВА ВИНА ЗА СЛУЧАЈОТ „ПОТКУП“ Е ЦРН ДЕН ЗА МАКЕДОНСКОТО СУДСТВО

Најново од Вести