ЗОРАН МИЈАЛКОВ: ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ НЕ СЕ ИНТЕГРИРАНИ ВО ОПШТЕСТВОТО, ПОЛИТИЧАРИТЕ СЕ СЛИКААТ СО НИВ САМО ПРЕД ИЗБОРИ

Вести Истакнато Македонија

Погледнете што кажа претседателот на здружението „Сплотени срца“ пред камерата на емисијата „Отворено“ на ТВ Алфа, во врска со проблемите со кои се соочуваат децата со посебни потреби и нивните родители.