ЗОРАН ЗАЕВ : СО НАШЕТО “ДА”, ДА ЈА ЗАЦВРСТИМЕ НЕЗАВИСНОСТА НА МАКЕДОНИЈА

Вести Истакнато Македонија

Зоран Заев во своето видео обраќање  побара поддршка од македонските граѓани со нивното “ДА” ќе ја зацврстат независноста на Македонија. Време е Македонија да биде безбедна, сигурна, мирна, пријателска, стабилна и европска држава.