ВИДЕО: ИТАЛИЈАНКАТА АЛЕКСАНДРА АГУРГУКУЛЕЗЕ ОСВОИ БРОНЗЕН МЕДАЛ ВО РИТМИЧКА ГИМНАСТИКА, СО ПЕСНАТА ЗАЈДИ, ЗАДЈИ…. КАДЕ АКО НЕ ВО СОФИЈА