15 милиони денари за отпочнување на проектот за гасификација на Битола

//

Петнаесет милиони денари од буџетот на општина Битола за 2018 година се планирани за отпочнување на проектот за гасификација на Битола, пренесе Канал5. Ова е една од најголемите ставки предвидени во општинскиот буџет со цел да се придонесе за решавање на горливиот проблем со аерозагадувањето… (Прочитајте го целиот напис овде)

Претходна статија

Мерки против неконтролирано горење отпад на нестандардни депонии

Следна статија

Мектиќ: Повторно активирана маршрутата на мигрантите преку Западен Балкан

Најново од Вести