А. АРНАУДОВ: ГО ПРАВИМЕ ФЕСТИВАЛОТ „ONE LOVE TOUR“ БИДЕЈЌИ ТРЕБА ДА СЕ НАУЧИМЕ ДА ЖИВЕЕМЕ ЗАЕДНО, ЗАТОА ШТО СМЕ НАЈБЛИСКИ НА БАЛКАНОТ

//

„Со многу љубов и верба го правиме фестивалот One Love Tour, годинава со повеќе стилови музика и забава за сите возрасти, бидејќи веруваме дека имаме пат повторно да се научиме да живееме заедно, затоа што сме најблиски на Балканот. Нема ништо пологично од тоа да негуваме добри односи, и колку што повеќе се запознаваме, разбираме дека илјадници нешта не поврзуваат, а многу малку не делат. Ние веруваме во фестивалот One Love Tour, и веруваме дека истиот ќе се одржува уште долги години“, изјави специјално за нашиот портал, г-нот Андреј Арнаудов, еден од продуцентите на заедничкиот македонско-бугарски фестивал One Love Tour, којшто се одржува веќе втора година на во повеќе градови на Македонија и Бугарија.Претходна статија

ДИМИТРОВ: НАШЕ Е ДА БУТКАМЕ ДА УБЕДУВАМЕ БИДЕЈЌИ СЕ РАБОТИ ЗА ИДНИНАТА НА НАШИТЕ ГРАЃАНИ

Следна статија

ТАТЈАНА СТОЈАНОВСКА („ГО САКАМ ВОДНО“): МОРА ЕДНАШ ДА СЕ СТАВИ КРАЈ НА ИГРАТА СО НАШЕТО ЗДРАВЈЕ И НАШИОТ ЖИВОТ

Најново од Вести