А1ОН ОБЈАВУВА: СЕ ЗНАЕ СО КОГО БИЛ БОКИ 13 ВО АВТОМОБИЛОТ КОГА Е ФАТЕН ОД ПОЛИЦИЈАТА

А1Он со ексклузивна информација за тоа со кого бил Бојан Јовановски додека се обидувал да избега од државата и колку пари носел со себе… Повеќе на следниот линк.