| |

АНГЕЛА ЃОРЃИЕВСКА ТВРДИ ДЕКА НЕ Е ВИНОВНА ЗА УБИСТВОТО НА ПИНО СЕКОНДО, ДВА ПАТИ ПОМИНАЛА НА ПОЛИГРАФ

22-годишната Ангела Ѓорѓиевска денеска на судското рочиште изјави дека не се чувствува виновна за смртта на Пинета „Пино“ Секондо кој беше свирепо убиен во декември минатата година, јавува Точка.

На почетокот на судењето, Ангела Ѓорѓиевска изјави дека не е виновна, а нејзиниот адвокат Еленко Миланов истакна дека ќе биде докажано дека Ангела е обвинета без ниту еден доказ.

Адвокатот на обвинетата порача дека фактот дека Ангела не е виновна бил потврден во предистрагата на случајот кога обвинетата два пати била полиграфски тестирана. Според него, невозможно било техниката два пати да биде изманипулирана.

Целиот напис прочитајте го овде.

Слични Објави