| |

АПАСИЕВ ДО ЗАЕВ: ИМАШ ЛИ ОБРАЗ?!

По објавата дека сепак рудниците на смртта ќе бидат отворени, а претседателот на Влада Зоран Заев ги демантира неговите првични тврдења за незаконска постапка за рудниците, со остра реакција јави членот на президиумот на Левица  Димитар Апасиев.

Тој во свој фб статус напиша :

Добро бе човече, имаш ли ти ОБРАЗ?

Шо зина – излажа!

Шо фати – се исуши!

Можеби е добро да се размисли за воведување на ново кривично дело во КЗ – „Изборна измама“ кое ќе ги инкриминира дадените лажни предизборни ветувања со цел докопување до власт. А не вака, секој лицемер да си игра курташак со народот. За едно те гласале, друго правиш!?

p.s. Очигледно не ни иде со „државници“ од Струмица. Се пораз до пораз.

#НемаДаВиПомине

#СТОПзаРудницитеНаСмртта

#РатниПрофитери

Слични Објави